hmh jeudfestival 2023 hoofddorp

EHBO bij evenementen

Heeft u de eerstehulpverlening voor uw gasten, deelnemers en werknemers op uw evenement goed geregeld?

ABCD Support onderdeel van ABCD Veiligheid begrijpt dat u hierover geen zorgen wilt maken, en rekent op een betrouwbare partner die u volledig ontzorgt.

U, uw werknemers en uw gasten verwachten terecht dat de organisatie die u heeft ingehuurd om zorg (eerste hulp / EHBO) te leveren op uw evenement kwaliteit biedt.

EHBO op evenementen is meer dan alleen een paar zorgverleners eerste hulp (EHBO'ers) leveren met een verbandtas en een AED.

Vanaf het allereerste contact gaan wij voor u kijken wat er op uw evenement nodig is qua eerstehulpverlening en eventueel ook andere vormen van veiligheidsmaatregelen.

Daarvoor dient u ons aanvraagformulier in te vullen.

Indien nodig, kunnen wij namelijk ook brandwachten, bedrijfshulpverleners of beveiligers regelen.

En wij helpen u graag als er een vergunning aangevraagd moet worden.

ABCD Support is gespecialiseerd in het verlenen van zorg bij onder andere sportwedstrijden, open dagen, congressen, beurzen, braderie├źn, en bedrijfsuitjes in met name de Randstad.

Op de dag van het evenement zijn onze evenementenzorgverleners ruim op tijd aanwezig om kennis met u te maken, de locatie van uw evenement te verkennen en de EHBO-ruimte in te richten.

Wij werken uitsluitend met professionele vakmensen die passie hebben voor eerstehulpverlening.

In ruil voor een goede uurvergoeding en extra bijscholingen vragen wij van onze medewerkers maximale inzet, professionaliteit en een representatief uiterlijk.

Verder zijn de meeste evenementenzorgverleners van ABCD Veiligheid ook werkzaam als EHBO-instructeur of in de zorg.

Voorkom nare verrassingen of slechte ervaringen tijdens of na uw evenement en kies voor goede evenementenzorg.

Goede evenementenzorg houdt in dat de organisatie die u hiervoor inhuurt goed met u communiceert, betrouwbaar is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Onze medewerkers zijn ook opgeleid in het verlenen van aanvullende eerstehulphandelingen onder 4.4.2, zoals beschreven in de veldnorm evenementenzorg onder evenementen eerste hulp, maar kennen ook hun grenzen.

Niet voor niets hanteert men in de (spoedeisende) zorg de termen 'do not further harm' en bevoegd maakt nog niet bekwaam.

Onze evenementenzorgverleners dragen met trots kleding waarop gewoon staat wat ze zijn, eerste hulpverlener (first aider).

Eerstehulpverleners op evenementen beschikken juist door hun brede opleiding en kennis over een eigen domein binnen de evenementenzorg!

ABCD Support onderschrijft de Veldnorm Evenementenzorg!

Ik zeg niet voor niks;

                           ====   Uw Veiligheid is onze zorg ====

Engels