Evenementen EHBO

evenement

 

ABCD veiligheid biedt als totaalleverancier van diensten en producten op het gebied van eerstehulpverlening en (brand)veiligheid ook het verzorgen van eerste hulp op evenementen aan.
Wij staan voor kwaliteit en dragen dit dan ook uit op uw evenement.

Want u wil niet alleen dat er snel en correct gehandeld wordt bij incidenten, maar ook dat de ingezette eerstehulpverleners en materialen representatief zijn voor uw evenement.
 
Dit doen wij door alleen ervaren eerstehulpverleners als evenementenzorgverlener in te zetten die aanvullend (intern) zijn opgeleid in evenementen of aanvullende eerste hulp, eerste hulp bij kinderen en sportongevallen.

Een aantal eerstehulpverleners is bovendien ook werkzaam als instructeur of in de gezondheidszorg.
Daarnaast kunnen wij ook gediplomeerde brandwachten en beveiligers leveren.

ABCD veiligheid onderschrijft de Veldnorm Evenementenzorg, werkt volgens de richtlijnen van de GHOR en is lid van Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland.
 
Omdat voorkomen beter is dan genezen, zijn onze hulpverleners proactief in het herkennen van gevaarlijke situaties.

Na afloop van uw evenement, ontvangt u een rapportage over de werkzaamheden die zijn verricht.
En natuurlijk geven wij u ook advies als u van plan bent een evenement te gaan organiseren of een vergunning hiervoor gaat aanvragen.
 
Wij zijn actief op (kleine) sportevenementen, open dagen en bedrijfsevenementen, congressen, beurzen en braderieën in met name de Randstad.

ABCD veiligheid kan, indien daarvoor tijd is, op uw evenement ook controleren of de verbandkoffers in uw pand nog in orde zijn*
Vraag hiervoor naar de voorwaarden.
 
Wenst u vrijblijvend meer informatie te ontvangen of gebruik te maken van onze diensten?
Stuur dan een bericht.
 
Uw veiligheid is onze zorg!

 

 

BHV voor evenementen

safety_training_ERO

 

Organiseert uw organisatie evenementen, in of buiten het eigen pand, dan is het zaak zelf te controleren hoe het met de BHV is geregeld. Ook als een externe partij het evenement verzorgt, blijft de bhv de verantwoordelijkheid van de organiserende partij.

Ook tijdens een evenement kan zich een calamiteit voordoen. Toch vergeten organisatoren nog wel eens om de bhv goed te regelen. Gebeurt er dan iets, dan is dat niet af te schuiven op derden. De opdrachtgever is altijd verantwoordelijk en moet ervoor zorgen dat er voldoende bedrijfshulpverleners beschikbaar zijn om ehbo te verlenen en bezoekers in veiligheid te brengen. Maar wie is daarvoor verantwoordelijk als uw evenement op een externe locatie plaatsvindt? Meestal zijn er bhv’ers via de verhuurder van de locatie aanwezig, maar uw organisatie moet dit wel checken. Leg de beschikbaarheid van bhv vast in het contract.

 Evenement in eigen pand niet veiliger

Een evenement in eigen pand is niet per se veiliger. Zeker als er gasten komen die niet bekend zijn met de situatie in het bedrijfspand (klanten, familie van werknemers), is er een groter risico als er brand uitbreekt of zich een andere calamiteit voordoet. Ook als het evenement buiten kantooruren plaatsvindt, doet je als opdrachtgever er daarom goed aan om voor de aanwezigheid van een of meer bhv’ers te zorgen. Denk verder bij de aankleding aan de arboregels en de verleende vergunning via de GHOR en zorg dat vluchtroutes veilig zijn: er moet bijvoorbeeld geen geïmproviseerde garderobe voor een nooduitgang geplaatst zijn. Het beste is als de arbo-adviseur van ABCD Veiligheid en het hoofd bhv al op een vroeg moment betrokken worden bij de organisatie. 

Vraag hiervoor naar de voorwaarden.
 
Wenst u vrijblijvend meer informatie te ontvangen of gebruik te maken van onze diensten?
Stuur dan een bericht.
 
Uw veiligheid is onze zorg!

Engels