PRYMAXX brandblussers dealer

                            ABCD Veiligheid is dealer van PRYMAXX Brandblussers.

 

Wilt u veiligheid

Missie: Nederland steeds veiliger maken!

Nederlanders bewust maken van de noodzaak om iets te hebben waarmee zelfs ongeoefende  ZELF bij beginnende brand actie kunnen ondernemen. Dit kan voorkomen dat er grote financiële, emotionele, psychische schade ontstaat en kan dit zelfs levensreddend zijn!
Verlies geen kostbare tijd bij brand!
Om te voorkomen dat een kleine vlam zich snel ontwikkelt tot een grote brand is de belangrijkste voorwaarde dat men een effectieve brandblusser bij de hand heeft. Prymaxx biedt u deze mogelijkheid.
Met de Prymaxx Spray schuim brandblusser kunt u snel een beginnende brand blussen. Een Prymaxx vluchtmasker gebruikt u om uzelf zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. Met een Prymaxx product voelt u zich niet alleen veilig, u heeft uw veiligheid zelf in de hand.
Voel u veilig, doet u het niet voor uzelf, doe het dan voor uw naasten!

 

PRYMAXX Schuimblusser

 

PRYMAXX brandblussers zijn hoogwaardige onderhoudsvrije brandblussers van professionele kwaliteit. Prymaxx heeft voor particulieren de beste Universeel spray brandblusser. Voor zakelijk gebruik het Safe & Easy concept de Pro-Line spray brandblussers en de Aramide brandblusser. Deze zijn alle voorzien van een Environment “groen” label.

PRYMAXX Green label

PRYMAXX Pro-line

 

 

 

 

 

 

Contact voor meer info

Engels