ABCD StandBy BHV App

BHV-app-2
ABCD StandBy BHV app, verbeter en vereenvoudig uw bedrijfshulpverlening,
de ABCD StandBy BHV app is een compleet BHV-systeem dat de verschillende functies rondom bedrijfshulpverlening, veiligheid en beveiliging verenigt in één systeem. Dit bespaart een investering in verschillende deeloplossingen zoals piepers, portofoons en toegangsdetectie- of registratiesystemen.

ABCD Standby BHV app staat voor R.A.U / Realistisch, Anders & Uniek..

Basisfuncties:

Aanwezigheid:

Het automatisch monitoren van de aanwezigheid van (voldoende) BHV’ers en andere hulpverleners zoals EHBO’ers en beveiligers via de app op de smartphone. Dit voorkomt dat er door een foutgevoelig handmatig systeem schijnveiligheid ontstaat.

“Indoor” lokalisatie:

Binnenhuisplaatsbepaling toont u welke BHV’er zich waar in het pand bevindt. Zo kan bij een calamiteit direct de dichtstbijzijnde hulpverlener worden ingeschakeld.

Alarmering:

Het alarmeren – oppiepen – van BHV’ers (en andere hulpverleners) op hun smartphone, zelfs als deze in vergaderstand staat. Alarmering kan eenvoudig worden verstuurd naar de aanwezige BHV’ers via de app of via een desktop webapplicatie voor receptie, meldkamer of hoofd BHV/beveiliging. Via het systeem kan ook precies worden gezien wie er wordt gealarmeerd en wie er heeft gereageerd.

Portofoon functie:

Met het systeem kunnen BHV’ers en andere gebruikers eenvoudig op één kanaal met elkaar communiceren via spraak- en app berichten. Zo is het mogelijk om een ontruiming goed te kunnen coördineren en kunnen mogelijke gevaarlijke situaties of zaken rondom veiligheid gemakkelijk met elkaar worden afgestemd zonder uitgebreid te vergaderen of te overleggen.

Meldkamer/Receptie applicatie:

Voor het activeren van BHV-alarmscenario’s (oproepen) beschikt de lokale meldkamer en/of receptie over een webgebaseerde applicatie.

Aanvullende modules:

Medewerkers app:

Met de medewerkers app kunnen medewerkers direct alarm slaan bij een brand of ongeval. Ook kunnen ze direct worden gealarmeerd op hun telefoon in geval van een ontruiming.

Alarm-knop
Noodnummer:

Koppeling met (intern) noodnummer dat direct wordt doorgeschakeld naar de dichtstbijzijnde aanwezige BHV’er.

Koppeling BMC :

Ontvang direct meldingen vanuit de BMC via de app met duidelijke vermelding.

Makkelijk en Snel

Snelle koppeling zonder aanpassing aan bestaande systemen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ABCD StandBy BHV app of bent u geïnteresseerd in een demonstratie van het systeem? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Engels